Videobellen

Gepubliceerd op 20 mei 2024 om 19:04

                                              

Wat fijn is het dat je niet alleen even snel met je ouders kunt bellen maar dat je ook altijd en overal elkaars gezicht kunt zien! Vroeger was dit niet voor te stellen maar nu is beeldbellen de normaalste zaak van de wereld voor veel mensen. Videobellen kan ook met de Libero en Vespa alarmhorloge in ons assortiment. Net als met gewoon bellen druk je op de knop van het horloge of in de bijbehorende APP en kun je met elkaar praten. Met deze alarmhorloges kun je elkaar ook zien zonder een ander toestel/apparaat te gebruiken.

De mogelijkheid van beeldbellen hebben we beschikbaar in de Libero en Vespa alarmhorloge.  We hebben ze getest en het beeld ziet er scherp uit, zelfs op het  klein scherm van het alarmhorloge. Avium is ervan overtuigd dat dit door veel van onze cliënten wordt gewaardeerd als een welkome vooruitgang in de Personenalarmering wereld.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Goed Beeld Betekent Minder Zorg

Een beeld zegt veel meer dan woorden. Zo werkt dat ook in de zorg. Als mantelzorger geeft een videoverbinding meer informatie door dan alleen een telefoongesprek. Je hebt dan een beter beeld van de situatie van je ouders of buren, net wie u belt.

 

Toepassingen van videobellen

  • U kunt de omgeving  bekijken. Of alles veilig is?
  • Uitkomst bij dementie (herkenningspunten lokaliseren)
  • U kunt een uitdrukking in het gezicht zien en daarop inspelen
  • U kunt even meekijken met medische vragen, of meelezen.

De drager moet het horloge wel zo richten dat de degene die men belt de juiste informatie ziet maar hier wordt men steeds handiger in. Avium heeft al velen positieve reacties gekregen op de mogelijkheid van videobellen.

Tijdens een wandeling even videobellen vanaf een bankje of even elkaars gezicht zien dat geeft een rustig gevoel en een smile. Zo wordt wandelen nog leuker. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.