Wie zijn wij?

Avium Personenalarmering is tot stand gekomen door ruim opgedane ervaring in de zorgwereld te combineren met innovatieve ideeën en duurzame producten.  Onze producten zijn er daarom ook op gericht om het leven een stukje makkelijker en vooral ook veiliger maken. Wij bieden met de verkoop van onze producten ondersteuning en veiligheid aan iedere leeftijdscategorie. 

Visie

Avium Personenalarmering wil een begrip worden in innovatieve en duurzame ideeën en wearables die een extra toegevoegde waarden hebben aan het leven, zoals zorg en veiligheid. Binnen 5 tot 10 jaar is de onderneming in de brede zin van het woord een begrip geworden door continue op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en producten  in de wereld,  die het leven kunnen ontzorgen en veiliger maken. 

Missie 

Avium Personenalarmering  is een onderneming die handelt met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen met als kernwaarden. participatie, zorg en veiligheid voor elkaar als basisvoorwaarden,  werkt klantgericht en zoekt naar oplossingen die bij u passen.