SOS knop

Druk  3 seconden tot de Amigo gaat trillen)

Druk  3 seconden op de SOS knop tot de alarmknop, de Amigo, gaat trillen. Bij alarmering worden de 10 SOS contacten die zijn geprogrammeerd na elkaar gebeld. Er bestaat tevens de mogelijkheid om bij alarmering de locatie per SMS  te verzenden naar de SOS contacten. Als een oproep wordt beantwoord stopt deze cyclus als u op de SOS knop drukt en  kan er met de alarmknop op afstand een tweeweg-gesprek gevoerd worden. Als alle tien de nummers niet opnemen zal de alarmknop de cyclus herhalen. (Dit is instelbaar)

                               Instelbare rinkeltijd

Bij de alarmknop is de rinkel/beltijd aan te passen. Hierdoor kunt u, alvorens de voicemail op een (mobiele) telefoon in werking treedt, de alarm knop het volgende nummer laten bellen.

Instelbaar Val Alarm

Bij een val kunnen de geprogrammeerde SOS contacten een alarmmelding en een SMS bericht met de betreffende locatie ontvangen, zonder dat de SOS knop wordt ingedrukt. De alarmknop zal de hoogte, de val en de hoek  waarnemen. De hoogte moet boven de 1 meter zijn en de hoek verandering meer dan 45 graden wil de alarmknop het als een val detecteren. Echter, kan het zeker voorkomen dat een val gedetecteerd. Avium Personenalarmering is hiervoor niet verantwoordelijk. Mocht een onterechte val worden gedetecteerd is deze te annuleren door op de SOS knop te drukken tijdens het piepen. Wordt een echte val niet gedetecteerd is er nog de mogelijkheid om de SOS knop te gebruiken zodat er alsnog hulp kan worden ingeschakeld. De gevoeligheid van het valalarm is instelbaar.

                                      Oplaadstation (optie)

De alarmknop heeft en standaard en een luxe uitvoering, van een oplaadstation, zie foto's aan de recterkant,  Het luxe oplaadstation heeft extra knoppen. Een extra SOS knop, belknop en de stille modus knop. Deze functies werken bij een Bluetooth verbinding tussen de alarmknop en het  oplaadstation. Het luxe oplaadstation spreekt, net als de alarmknop  zijn functies uit in het Nederlands. De  weergegeven prijs van de alarmknop, is exclusief het oplaadstation. 

                                     Locatie bepaling

De alarmknop heeft ook de beschikking over een Wifi verbinding waardoor de locatie nauwkeuriger kan worden weergegeven .De ingestelde SOS contacten kunnen te allen tijde door middel van het sturen van een sms bericht de positie van de alarmknop opvragen. U krijgt antwoord met een sms waarin een Google link verwerkt zit met de huidige locatie.  Als u op de link klikt zal de locatie meteen zichtbaar worden in Google maps op uw telefoon. Afhankelijk van het commando kan de alarmknop  ook antwoorden met een adres.  Door de mogelijke Bluetooth verbinding tussen de alarmknop en oplaadstation kan ook de locatie van het oplaadstation worden bepaald.

                                              WIFI

De alarmknop heeft ook de beschikking over een Wifi verbinding waardoor de locatie in huis nauwkeuriger kan worden weergegeven. Buitenshuis maakt de alarm knop gebruik van de Wifi Hotspots.

                                        Bluetooth

De alarmknop is voor zien van Bluetooth hierdoor kan er gecommuniceerd worden met het oplaadstation. Er zijn hierdoor verschillende functies te bedienen op het laadstation zoals de bel en SOS functie.

24 uur Veiligheid

De alarmknop is er voor iedereen die zich veilig wil voelen. Het is een veiligheids-maatje dat in uw tas of broekzak past maar ook eventueel met een draagkoord om uw hals gedragen kan worden (los bij te bestellen). Tevens is een handig hoesjes te bestellen zodat u de alarmknop om uw pols of hals kunt dragen. 

U kunt de Alarm nop opladen met het oplaadstation,  natuurlijk is de alarmknop ook te laden  met een USB lader.

                                        Voordeliger

Er is geen tussenkomst van een alarmcentrale nodig waardoor u ook geen abonnementskosten en aansluitkosten hoeft te betalen. De alarmknop verbindt u rechtstreeks met uw SOS contacten. Er gaat dus ook geen kostbare tijd verloren.

 

Alarmknop - Amigo
Alarmknop - Amigo
Alarmknop - Amigo

 Functies AMigo en handleiding

 • SOS knop voor 10 SOS contacten
 • Alarmering:  SOS knop 3 seconden indrukken ,om een alarmering te activeren.
 • Rinkeltijd in te stellen (Voicemail omzeiling)
 • Gesproken functies in het Nederlands
 • Tweeweg-gesprek bij alarm
 • Instelbaar Valalarm
 • Telefoonboek
 • Locatiebepaling
 • Real-time tracking
 • Veilige zone
 • GPS + LBS + GPRS +WIFI
 • Te laden met (luxe) oplaadstation of laadsnoertje  met USB oplader 
 • Accu: 850 Mah
 • Afmetingen: 61x 43 x 16mm (LxBxH)
 • Gewicht:  35 Gram           
 • Garantie 12 maanden
 • Inclusief draagkoordje
 • Inclusief laadstekker
 • Incl. simkaart/programmering  

Excl. oplaadstation             

  € 199,95