SOS 

 

De Salo werkt met een prepaid simkaart of goedkoop abonnementje van Lebara. Druk 5 seconden op de SOS knop van de persoonlijke alarmknop, de Salo, gaat trillen. Bij alarmering worden de 3 x SOS contacten die zijn geprogrammeerd na elkaar gebeld. Er bestaat tevens de mogelijkheid om bij alarmering de locatie per SMS te verzenden naar de SOS contacten. Als een oproep wordt beantwoord stopt deze cyclus en  kan er met de alarmknop op afstand een tweeweg-gesprek gevoerd worden. Als alle 3 de nummers niet opnemen zal de alarmknop de cyclus herhalen. (Dit is instelbaar)

Rinkeltijd 12 seconden

Bij de alarmknop is de rinkeltijd 12 seconden waardoor een voicemail wordt ontweken. Hierdoor kunt u, alvorens de voicemail op een (mobiele)  telefoon in werking treedt, de alarmknop het volgende nummer laten bellen.

Belknoppen         

De persoonlijke alarmknop heeft 2 extra belknoppen onder knop 1 zit het eerste SOS/telefoonnummer, onder knop 2 zit het tweede SOS/telefoonnummer.

 Instelbaar valalarm

Bij een val kunnen de geprogrammeerde SOS contacten een alarmmelding ontvangen, zonder dat de SOS knop wordt ingedrukt. De alarmknop zal de hoogte, de val en de hoek  waarnemen. De hoogte moet boven de 1 meter zijn en de hoek verandering meer dan 45 graden wil de alarmknop het als een val detecteren. Echter, kan het zeker voorkomen dat een val gedetecteerd zal worden als dit niet het geval. Avium Personenalarmering is hiervoor niet verantwoordelijk. Mocht een onterechte val worden gedetecteerd is deze te annuleren door op de SOS knop te drukken. Wordt een echte val niet gedetecteerd is er nog de mogelijkheid om de SOS knop te gebruiken zodat er alsnog hulp kan worden ingeschakeld. De gevoeligheid van het valalarm is instelbaar.

Beesure APP

De alarmknop is een drukknop in ons assortiment die werkt met de Beesure  APP. Voor velen zal dit een uitkomst zijn omdat het makkelijker is een SOS/telefoonnummer te veranderen of andere instellingen aan te passen.  De locatie van de alarmknop is ook te zien in deze APP

Locatie bepaling

De persoonlijke  alarmknop heeft ook de beschikking over een Wifi verbinding waardoor de locatie nauwkeuriger kan worden weergegeven. De ingestelde SOS contacten kunnen te allen tijde de positie van de alarmknop zien in de APP. 

Lebara prepaid simkaart

In de alarmknop zit een Lebara prepaid simkaartje. Avium kan voor u , als extra service, het simkaartje opwaarderen, zodat de Salo u een jaar veiligheid biedt. Als wij het simkaartje met € 10,00 opwaarderen krijgt u € 20,00 extra bijgeschreven op het simkaartje. Dit is een actie. U kunt in de webshop aangeven of u hier gebruik van wilt maken (is een optie).

Wifi

De alarm knop heeft ook de beschikking over een Wifi verbinding waardoor de locatie in huis nauwkeuriger kan worden weergegeven.  Men dient dan de router in te stellen als gastmodem. Buitenshuis maakt de drukknop gebruik van de Wifi Hotspots.

24 uur veiligheid

De persoonlijke alarmknop is er voor iedereen die zich veilig wil voelen. Het is een veiligheids-maatje dat in uw tas of broekzak past maar ook eventueel met een draagkoord om uw hals gedragen kan worden (los bij te bestellen). U kunt de alarmknop opladen met het magnetische oplaadsnoertje en een USB lader.

Voordeliger

De alarmknop zonder abonnement heeft grote voordelen. Er is geen tussenkomst van een alarmcentrale nodig waardoor u ook geen  aansluitkosten hoeft te betalen. De alarmknop verbindt u rechtstreeks met uw SOS contacten. Er gaat dus ook geen kostbare tijd verloren.

Opladen

Aangeraden wordt om het alarmknop op te laden middels het bijgeleverde magnetische oplaadsnoer of een Avium oplaadstation (zie foto rechts). Gebruik een standaard lader van  5V----1A maar geen Iphone of Ipad lader. Het Avium oplaadstation en de laadstekker zijn accessoires en los toe te voegen bij de bestelling van de Salo, of te bestellen bij het  kopje accessoires.

Alarmknop - Salo
Alarmknop - Salo

 Functies  Salo en handleiding

 • Compacte alarmknop
 • Werkt met de Beesure APP.
 • SOS knop voor 3 SOS contacten.
 • Rinkeltijd 12 seconden  (Dit om de voicemail te omzeilen op de telefoon)
 • 2 x Belknopje (SOS alarmnummers 1 en 2 zitten hieronder).
 • Tweeweg-gesprek bij alarm
 • Instelbaar Valalarm
 • Locatie bepaling
 • Real-time tracking
 • Veilige zone
 • GPS + LBS + GPRS +WIFI
 • Accu: 1000 Mah
 • Afmetingen: 6 1x 45,5 x 17,5mm (LxBxH)
 • Gewicht:  44 Gram   
 • Avium oplaadstation (accessoire)         
 • Inclusief: Prepaid simkaart of goedkoop abonnementje van Lebara.
 • Oplaadkabeltje en programmering.
 • Garantie 12 maanden.  

€ 139,95