Personenalarmering nodig?

Met een personenalarmering van Avium Personenalarmering staan wij voor zorg en veiligheid. Avium Personenalarmering is ontstaan uit jaren werken in de zorgsector, en ervaringen. Avium ondersteunt uw dierbaren thuis, op het werk, buitenshuis en zelfs op vakantie!  Dit kunnen uw ouders zijn maar ook uw kinderen of dierbare naasten. In geval van nood kan de SOS knop op de Personenalarmering worden ingedrukt en wordt er direct contact gelegd met eigen contactpersonen of een meldkamer, als u dit wenselijk vind. Vaak zijn meldkamers 24 uur per dag bereikbaar. Onze personenalarmeringen werken zowel binnen en buiten. In ons assortiment hebben we ook een sleutelkastje, heel handig voor de SOS contacten of hulpdiensten om uw huis te kunnen betreden. Met een druk op de Personenalarmering wordt er contact gemaakt met 1 van uw contactpersonen onder de SOS knop. 

Onze personenalarmeringen zijn in heel Europa te gebruiken en kan ook worden voorzien van een buitenlands simkaartje. De personenalarmeringen zijn van een prepaid simkaart voorzien en werken volledig zelfstandig.  U heeft dus geen abonnement nodig om de personenalarmering te kunnen gebruiken. Uw personenalarmering, inclusief oplaadsnoertje of dockingstation, wordt gebruiksklaar thuis geleverd.

 

 

GPS HORLOGES

Bent u op zoek naar een senioren telefoon met een SOS knop die gemakkelijk te bedienen is? Dan is de Avium T10 mobiele alarmtelefoon wellicht iets voor U. Er kunnen 5 SOS/telefoonnummers onder de SOS knop geprogrammeerd worden. Als de SOS knop wordt geactiveerd zal een belcyclus optreden net zo lang tot er iemand opneemt. Naar de gebelde nummers zal ook een SMS verstuurd worden met een hulpoproep. 

GPS Alarmknoppen

LEBARA 

Bij Avium kunt u nu ook kiezen  voor een Lebara prepaid simkaart.  Lebara heeft de  voordeligste opwaardeer condities.  Als u bijvoorbeeld  het prepaid simkaartje opwaardeert met € 10,00  krijgt u € 20,00 extra bel-en datategoed zodat het total  € 30,00 is. Dit is nog eens voordelig. U kiest bij de bestelling voor Lebara opw. -€ 10,00 en u maakt gebruik van deze voordelige optie. Het Lebara netwerk maakt gebruik van het goed landelijk dekkende KPN netwerk. 

Enkele belangrijke functies

SOS knop

Met 1 druk op de knop wordt de personenalarmering geactiveerd en staat de gebruiker in contact met familie, vrienden, buren of mantelzorgers. Als er bij het eerste nummer niet opgenomen wordt zal  automatisch nummer 2 gebeld worden en daarna nummer 3. Deze cyclus wordt 2x herhaald. Wordt er opgenomen, ontstaat er een spreek-luisterverbinding en kan er op afstand met elkaar worden gesproken. Ook ontvangt de zorgverlener een melding met daarin de locatie van de hulpvrager.

Locatiebepaling

De personenalarmering zoekt altijd naar de beste signalen in de omgeving om de locatie te bepalen. Ze maken gebruik van  GPS, LBS, GPRS, AGPS of WIFI positionering. De signalen worden vervolgens omgezet naar een databestand en doorgestuurd naar de bijbehorende App.  Zo kunt u altijd en overal zien waar de drager van de personenalarmering zich bevind. 

Tweeweg-gesprek

In het telefoonboek van de personenalarmering kunnen een aantal telefoonnummers geprogrammeerd worden waar het GPS Horloge naar kan bellen maar die tevens ook contact op kunnen nemen met het GPS Horloge of de GPS Alarmknop. U kunt met deze personen een tweeweg-gesprek voeren. Vreemden kunnen dus geen contact opnemen met de personenalarmering.

Veilige Zone

Dit is een veilige zone waarbinnen de persoon zich kan begeven. U kunt een diameter ingeven waarbinnen de gebruiker zich vrij kan bewegen. Als de veilige zone wordt verlaten krijgt de zorgverlener een melding daarvan en kan tot actie overgaan. De gebruiker heeft op deze manier zoveel mogelijk vrijheid en is toch overal vindbaar. 

Valdetectie

Zonder dat de SOS knop wordt ingedrukt, krijgen de  geprogrammeerde zorgverleners bij een val een alarm- melding en een melding met de betreffende locatie. Gedurende de dagelijkse activiteiten kan het voorkomen dat een onterechte val wordt detecteert. De gebruiker kan dan het alarm annuleren door op de SOS knop te drukken. Een vals alarm kan zo tot een minimum worden beperkt. De mogelijkheid bestaat ook dat een echte val niet kan worden gedetecteerd, men kan dan alsnog de SOS knop indrukken om hulp in te roepen

Batterijspanning

Om te zorgen dat de batterij van de persoonsalarmering,  lees GPS Horloge, zo lang mogelijk meegaat zal het display pas oplichten als u het horloge in werking stelt. In de stand-by-modus zal het horloge een zwart vlak geven. Wanneer de batterij minder dan 20% van zijn vermogen beschikbaar heeft, ontvangen de  alarmnummers automatisch hiervan een sms bericht of een waarschuwing via het bijbehorende platform.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.